Editura Ayus - Ayus Grup - Romania

Ayus GRUP

AYURVEDA

Ştiinţa tradiţională a sistemului AYURVEDA reflectă realitatea profundă a vieţii umane, prin intermediul cunoaşterii unor principii fundamentale care se manifestă în natură, atât în fiinţa umană, cât şi în afara ei. AYURVEDA are la bază principii universale, care sunt valabile indiferent de zona geografică în care ele sunt aplicate. AYURVEDA promovează un mod de viaţă natural, care se poate desfăşura pe baza acestor principii esenţiale de viaţă sănătoasă. Aceasta este posibil şi realizabil în mod independent de sistemul cultural în care sunt aplicate cunoştinţele milenare ayurvedice.

Ghid practic de termeni sanscriti utilizati in Ayurveda - volumul 2

15 ron

disponibil

disponibil

Index ayurvedic sistematic selectiv - volumul 2

35 ron

on

disponibil

Index ayurvedic sistematic selectiv - volumul 1 si 2

60 ron

Ghid practic de termeni sanscriti utilizati in Ayurveda - volumul 1

15 ron

disponibil

disponibil

Index ayurvedic sistematic selectiv - volumul 1

35 ron

In curs de aparitie

Masajul functional


PREZENTARE

Acest ghid practic de termeni sanscriţi conţine termeni de origine sanscrită, care au fost adaptaţi într-o anumită măsură specificului limbii române şi care au intrat deja în limbajul curent al celor care studiază şi folosesc în mod constant, în prezent, în România, baza informaţională deosebit de valoroasă a sistemului tradiţional Ayurveda.

Fiecare dintre termenii de origine sanscrită incluşi în acest glosar conţine o scurtă definire în limba română, ce este urmată apoi de o explicaţie pe larg, utilă în special pentru înţelegerea noţiunilor şi conceptelor specifice sistemului de gândire ayurvedic.  

GHID PRACTIC DE TERMENI SANSCRITI UZUALI IN AYURVEDA

Volumul 1 si Volumul 2

Share on FacebookShare via e-mailPrint


in curs de aparitie:

 INDEX AYURVEDIC SISTEMATIC SELECTIV

VOLUMUL 3

Editura Ayus