Editura ayus

Editura Ayus

Ayus Grup

Romania

AYURVEDA

Ştiinţa tradiţională a sistemului AYURVEDA reflectă realitatea profundă a vieţii umane, prin intermediul cunoaşterii unor principii fundamentale care se manifestă în natură, atât în fiinţa umană, cât şi în afara ei. AYURVEDA are la bază principii universale, care sunt valabile indiferent de zona geografică în care ele sunt aplicate. AYURVEDA promovează un mod de viaţă natural, care se poate desfăşura pe baza acestor principii esenţiale de viaţă sănătoasă. Aceasta este posibil şi realizabil în mod independent de sistemul cultural în care sunt aplicate cunoştinţele milenare ayurvedice.

Pret 15 RON, in oferta lunii iulie 2014 volumul este disponibil cu reducere de 30%, la pretul de 10,5 ron

Volumul 2, 2013

In curs de aparitie

2014

In curs de aparitie

2015

Editat in 2012, editie epuizata, pret 15 RON, in prezent indisponibil  

Volumul 1, 2012

Volumul 1, editia 2

Iin curs de aparitie, 2014 , se preiau comenzi anticipative prin email, fara plata in avans

In curs de aparitie

2014

In curs de aparitie

2015

In curs de aparitie

2015

PREZENTARE

Acest ghid practic de termeni sanscriţi conţine termeni de origine sanscrită, care au fost adaptaţi într-o anumită măsură specificului limbii române şi care au intrat deja în limbajul curent al celor care studiază şi folosesc în mod constant, în prezent, în România, baza informaţională deosebit de valoroasă a sistemului tradiţional Ayurveda.

Fiecare dintre termenii de origine sanscrită incluşi în acest glosar conţine o scurtă definire în limba română, ce este urmată apoi de o explicaţie pe larg, utilă în special pentru înţelegerea noţiunilor şi conceptelor specifice sistemului de gândire ayurvedic.  

GHID PRACTIC DE TERMENI SANSCRITI UZUALI IN AYURVEDA

Volumul 1 si Volumul 2